Izvučeno tijelo djevojke za kojom se tragalo mjesec dana

Nestala u Srbiji, tijelo pronađeno u Bosni i Hercegovini

17.01.2023. 20:48
  • Podijeli:
Ilinka Dujovic_Facebook-63c6fb1169aad.webp Foto: Facebook

Tijelo Ilinke Dujović, djevojke iz Priboja za kojom se tragalo duže od mjesec dana, izvučeno je danas iz Lima na potezu kod Mrsova, nizvodno od Rudog, na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Tijelo Ilinke Dujović primjetili su ribolovci tokom popodneva i spriječili da ga  voda odnese dalje, javlja RTS.

Oni su pozvali policiju, a potom je otac u bolnici u Rudom, identifikovao tijelo svoje kćerke.

Ilinka Dujović je posljednji put viđena 12. decembra na obali Lima, u starom Priboju, pa je i pretraga rijeke i okoline nizvodno bila i najdetaljnija.

Prijepoljski portal PP media objavio je ranije danas da je žensko tijelo izvučeno iz Lima na potezu kod Mrsova, na teritoriji Bosne i Hercegovine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()