Ispred ugostiteljkog objekta: Punac nožem izbo zeta

Muškarac je sam došao u policijsku stanicu

06.11.2023. 21:52
  • Podijeli:
hrvatska policija profimedia-646f62402acee.webp Foto: Profimedia

Danas u prijepodnevnim satima, oko 11:30 sati u Starčevićevoj ulici u Slavonskom Brodu, ispred jednog ugostiteljskog objekta izboden je muškarac.

Prema neslužbenim informacijama, punac je izbo zeta koji je zadobio lakše povrede.

“Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje na mjestu događaja su uočili povrijeđenog muškarca, kojemu su radnici Hitne medicinske pomoći pružili pomoć te ga prevezli u bolnicu na liječenje.

Drugi muškarac je sam došao u policijsku stanicu  i prijavio događaj te je isti pod policijskim nadzorom. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad i kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti navedenog događaja”, saopštila je policija, piše Index.hr.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()