Ide u zatvor! Vozio mrtav pijan u blizini škole

On je sudiji Prekršajnog suda prethodno sproveden po skraćenom postupku.

07.02.2024. 20:58
  • Podijeli:
pritvor, zatvor, ćelija - profimedia-6555e091232e5.webp Foto: Profimedia

Prekršajni sud u Smederevu odredio je danas muškarcu koji je vozio sa 4,23 promila alkohola u organizmu kaznu zatvora u trajanju od 90 dana, novčanu kaznu u iznosu od 220.000 dinara i mjeru zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od 12 mjeseci, saopštila je danas Policijska uprava Smederevo.

Vozač je odmah nakon izricanja presude sproveden u Okružni zatvor u Smederevu.

On je sudiji Prekršajnog suda prethodno sproveden po skraćenom postupku.

Saobraćajna policija u Smederevu zaustavila je je juče i isključili iz saobraćaja vozača BMW koji je u zoni Osnovne škole "Dositej Obradović" upravljao vozilom u stanju potpune alkoholisanosti.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je 38-godišnji vozač upravljao vozilom sa 4,23 promila alkohola u organizmu, a daljom kontrolom utvrđeno je da je riječ o vozaču kome je vozačka dozvola oduzeta zbog kaznenih poena.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()