I otac ubice u šoku: "Šta mogu da kažem"

Srđan Janković i Dejan Dragijević osumnjičeni su da su ubili malu Danku Ilić(2). Ninoslav Cmolić, načenik Uprave kriminalističke policije je iznio jezive detalje zločina u Banjskom Polju.

05.04.2024. 14:55
  • Podijeli:
selo luka, potraga za telom danke ilić, danka ilić - 4 april 2024 - foto Tanjug Vladimir Šporčić-660fa200091d9.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Dušan Janković, otac Srđana Jankovića osumnjičenog za ubistvo malene Danke Ilić (2), zatvorio se u kuću u selu Luka i odbija da razgovara sa bilo kim.

Ipak, reporteri Telegrafa, koji izvješatavaju iz ovog sela, na kratko su uspjeli da mu postave pitanje.

– U šoku sam.  Šta mogu da vam kažem – gotovo je odbrusio, pa dodao:

– Ništa još nije gotovo. Za sada se dobro držim.

Telegraf je i juče snimio oca u prisustvu žandarmerije.

Podsjetimo, radnici JKP “Vodovod” u Boru Srđan Janković i Dejan Dragijević osumnjičeni su da su ubili malu Danku Ilić(2). Ninoslav Cmolić, načenik Uprave kriminalističke policije je iznio jezive detalje zločina u Banjskom Polju.

Naime, nakon što su automobilom udarili Danku, oni su mislili da je mrtva i ubacili su je u gepek, ali je djevojčica bila živa i u jednom momentu se probudila!

– Po njihovim navodima stali su da uriniraju blizu kuće. Kasnije, kad su nastavili, udarili su Danku i onda je stavili u gepek. Na GPS-u je zabilježeno čudno kretanje njihovog vozila. Priče im se ne poklapaju o davljenju djeteta, jer se dijete probudilo u toku vožnje i suvozač je udavio Danku, a oni ne mogu da se dogovore ko je izvršio davljenje, a kasnije su je bacili na deponiju – rekao je načelnik UKP i dodao:

– Prikupljaju se dokazi danonoćno. Jedan od ubica ima blokadu i ne može da se sjeti gdje je ostavio tijelo. Činjenica je da se njihove priče poklapaju o detaljima udaraca, ali nisu bili usaglašeni o samom ubistvu djeteta. Danka je bila u nesvijesti kada su je udarili autom, a oni su mislili da je mrtva pa ih je iznenadilo što se probudila, a jedan od njih je i udavio i na kraju su se ratosiljali tijela na deponiji – ispričao je Cmolić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()