Dvije osobe poginule u požaru u staračkom domu u Beogradu

Povrijeđeni su prevezeni na VMA, a evakuisana su 73 korisnika doma i osam zaposlenih

13.12.2023. 22:35
  • Podijeli:
Beograd_pozar_Staracki_foto_Instagram Cropped-657a1ff9b6b6b.webp Foto: Instagram/moj_beo_grad_

Dvije osobe poginule su u požaru koji je u srijedu izbio u staračkom domu u beogradskom gradskom naselju Mali Mokri Lug.

Povrijeđeni su prevezeni na VMA, a evakuisana su 73 korisnika doma i osam zaposlenih, prenosi RTS.

Pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP-a lokalizirali su požar koji je izbio u zgradi staračkog doma u Malom Mokrom Lugu, a pretragom mjesta požara, koji je u potpunosti zahvatio jednu sobu na trećem spratu, vatrogasci su pronašli jednu stradalu osobu, dok je druga pronađena osoba predana ekipama Hitne pomoći, nakon čega je preminula.

U gašenju požara učestvovalo je 27 vatrogasaca-spasilaca s osam vozila.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()