Drama na moru: Prevrnula se brodica s četri osobe, jedna nestala. Traje velika potraga

U potragu će se uključiti i Hrvatska gorska služba spašavanja, ronioci PU zadarske te mještani

09.12.2023. 11:23
  • Podijeli:
Ilustracija Foto: Pixabay
Ilustracija

Kod Paškog mosta u toku je akcija Lučke kapetanije Zadar i pomorske policije PU zadarske za nestalim ribarom, potvrđeno je iz OKC-a PU zadarske.

U akciji koja traje od noćnih sati, dosad je spašeno troje ljudi te se traga za još jednom osobom, 29-godišnjakom, javljaju hrvatski mediji.

U potragu će se uključiti i Hrvatska gorska služba spašavanja, ronioci PU zadarske te mještani.

Kako neslužbeno doznaje Zadarski list, četvorica mladića isplovila su sinoć iz naselja Rtine. Do nesreće je došlo kod Rta Tanka nožica, kada se prevrnula brodica te mladići upali u more.

Nakon što je u ponedjeljak pretražen veliki dio podmorja i obale, potraga je usmjerena na Rt Prutna i Rt Jasenovo.

Podsjetimo, ovo je već drugi slučaj nestanka ribara u Zadarskoj županiji u svega nekoliko danas. Već peti dan traga se za ribarom koji je nestao u Vrsima nakon što je išao podići mreže.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()