Dijete čekićem udaralo metak: Teško povrijeđeno kada se rasprsnuo

Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način, navode i podsećaju da protiv njih neće biti pokrenut ni kazneni ni prekršajni postupak.

17.06.2024. 14:31
  • Podijeli:
hitna shutterstock-6644b6586230a.webp Foto: Shutterstock

Dijete u Kutini teško je povrijeđeno nakon što se rasprsnuo metak po kojem je udaralo čekićem.

Kako je danas saopštila sisačko-moslavačka policija, u subotu je u noćnim satima u jednom dvorištu na području grada Kutine teško povređeno dijete, a ljekarska pomoć mu je pružena u sisačkoj Opštoj bolnici, prenosi portal Indeks.

Policija je saopštila da će uslijediti daljnje kriminalističko istraživanje ovog događaja i, kako bi ubuduće izbegli ovakve ili slične neželjene događaje. Hrvatska policija poziva i apeluje na sve one koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje, municiju ili minsko-eksplozivna sredstva da ih dobrovoljno predaju.

Napominju da građani ne donose sami oružje i eksplozivna sredstva u policijske stanice kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog povrjeđivanja, već da o svojoj namjeri predaje obavijeste policiju na broj 192 ili najbližu policijsku stanicu, stoji u saopštenju.

Policija će poslati stručne i osposobljene policijske službenike, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način, navode i podsećaju da protiv njih neće biti pokrenut ni kazneni ni prekršajni postupak.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()