Detalji strašnog ubistva u porodici: Ubijeni sin se liječio od alkoholizma

Izvor iz istrage je naveo da ranije nije bilo prijava porodičnog nasilja.

03.03.2024. 21:46
  • Podijeli:
ubijeni Igor-65e4dfd6d33e7.webp Foto: FACEBOOK

U Vladimircima se danas dogodio strašan zločin kada je Milutin T. (64) ubio svog sina Igora T. (36).

Milutin T. je u urgentni prijem u bolnici u Šapcu primljen bez svijesti sa povredama opasnim po život.

Kako saznaje "Telegraf", on je nakon što je ubio sina iz automatske puške pokušao da izvrši samoubistvo tako što je pucao sebi u glavu.

Policija u Šapcu još ne saopštava detalje porodične tragedije pošto je u toku uviđaj koji obavljaju pripadnici policije iz Vladimiraca i viši javni tužilac.

Izvor iz istrage je naveo da ranije nije bilo prijava porodičnog nasilja.

"I dalje smo u šoku. Ovakve stvari se u našem malom mjestu ne dešavaju", kaže sagovornik "Telegrafa".

Nezvanično, Igor T. je nedavno došao iz bolnice gdje se navodno liječio od alkoholizma.

"Igor se vratio sa liječenja i došao je večeras kod roditelja i eto šta se desilo, užas", kaže mještanka i potvrđuje saznanja pomenutog portala da ranije nije bilo fizičkog nasilja, ali da jeste bilo svađa između oca i sina.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()