Bračni par izgorio u porodičnoj kući

Tijela nesrećnog para u ugljenisanom stanju juče ujutro pronašli su vatrogasci nakon što su lokalizovali požar koji je izbio u njihovom domu

29.10.2023. 14:00
  • Podijeli:
pozar-vatrogasci-una.jpg Foto: UNA / Ilustracija

Muškarac (84) i njegova žena (74) pronađeni su mrtvi u svojoj porodičnoj kući u niškom selu Rujnik.

Tijela nesrećnog para u ugljenisanom stanju juče ujutro pronašli su vatrogasci nakon što su lokalizovali požar koji je izbio u njihovom domu.

Mada nema preciznih informacija kako je došlo do izbijanja požara koji je supružnike koštao života, sumnja se da se radi o svijeći jer u njihovoj kući nije bilo struje.

Policija je potvrdila da je u požaru stradalo dvoje ljudi te da nema sumnjivih okolnosti koje bi ukazivale da su supružnici žrtve krivičnog djela, piše Nova.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()