Astronomske cijene parkinga u Dubrovniku: Sat vremena košta 10 eura, dnevna karta 200 eura

U blizini stare jezgre

12.05.2024. 19:53
  • Podijeli:
dubrovnik-pixabay.jpg

Od prvog maja u Dubrovniku važe nove cijene parkinga, a za sat vremena u blizini stare gradske jezgre posjetioci će morati izdvojiti 10 eura, dok karta za cijeli dan košta 200 eura.

Dubrovački Sanitat objavio je nove cijene parkinga, a one variraju u zavisnosti od zone te mjeseca u kojem posjećujete ovaj hrvatski grad.

Tako se može vidjeti da u nultoj zoni za sat vremena parkinga u sezoni (od maja do septembra) gosti moraju izdvojiti 10 eura. U prvoj i trećoj zoni iznosi 1,30 eura, umjesto prethodnih 0,70 eura. U drugoj zoni jedan sat košta 6,60 eura.

Višesatna karta na Pilama (nultoj zoni) koštala je 106,18 eura, a od prvog maja iznosi 199,08 eura. Višesatna karta u prvoj zoni iznosi 17,25 eura, a u drugoj 132,70 eura. Ista je prije mjesec dana iznosila je 53,09 eura.

Da će posjetioci Dubrovnika ukoliko se žele parkirati u neposrednoj blizini ulaza u staru gradsku jezgru morati posegnuti duboko u džep potvrđuju i dnevne karte.

Naime u sezoni dnevna karta iznosi 199,10 eura u odnosu na prethodnih 106,20 eura. U drugoj zoni dnevna karta iznosi 132,70 eura, a u trećoj 17,30 eura.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()