Refik Lendo se oglasio nakon operacije

Potpredsjednik Federacije BiH doživio moždani udar

30.08.2023. 21:15
  • Podijeli:
lendo refik una-644bb4863d659.webp Foto: UNA

Potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Refik Lendo sinoć je hitno operisan na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, a nakon što je doživio moždani udar. 

Danas se oglasio na mrežama i poručio kako se osjeća dobro.

“U utorak navečer sam podvrgnut hitnom operativnom zahvatu na Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Operacija je prošla na najbolji mogući način, a već danas sam napustio jedinicu intenzivne njege i osjećam se dobro. Doktori su zadovoljni kontrolnim pregledima i postoperativnim oporavkom. Zahvaljujem se doktorima Eldinu Burazeroviću i Mersadu Baručiji, koji su izveli operativni zahvat, ali i svom ostalom stručnom, profesionalnom i ljubaznom medicinskom osoblju na Klinici za neurohirurgiju i Klinici urgentne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, te Bolnici Travnik. Koristim ovu priliku da se zahvalim svim prijateljima, poznanicima, radnim kolegama, komšijama, predstavnicima međunarodne zajednice i svim građanima Federacije Bosne i Hercegovine koji su iskazali brigu, zaželjeli mi brz oporavak i pružili podršku meni i mojoj porodici. Vidimo se, ako Bog da, uskoro”, napisao je Lendo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()