Proglašeno vanredno stanje na području Dubičke ravni

Voda se kreće prema kućama u mjestu Draksenić

10.12.2022. 21:55
  • Podijeli:
poplave_Dubica_SRNA-6394f3f194626.webp Foto: Srna

 Načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić proglasio je večeras vanrednu situaciju na području Dubičke Ravni, nakon što je u mjestu Svetinja voda prelila obodni kanal i kreće se prema kućama u mjestu Draksenić.

Reljić je pozvao sve radno sposobne ljude koje mogu da pomognu da se hitno upute prema Drakseniću, jer je potrebna pomoć kako bi se zaštitili životi i imovina.

"Voda je probila obodni kanal kod Svetinje i ide prema kućama", rekao je Reljić novinarima i apelovao na mještane da sklone djecu i nemoćne na sigurno, kao i da evakuišu stoku ako je na ugroženom terenu.

"Trenutno do kritičnog mjesta ne možemo prići sa mehanizacijom. Radimo sve što je u našoj moći, a građane molimo da budu svjesni ozbiljnosti situacije i da budu u pripravnosti", rekao je Reljić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()