Poplave u Novom Gradu i Kostajnici, Una se izlila

Saobraćaj obustavljen na nekim putevima

17.05.2023. 08:17
  • Podijeli:
kostajnica kostajnica com 22-6464712e6e47d.webp Foto: Kostajnica.com

Na području opštine Novi Grad jutros je proglašeno stanje elementarne nepogode usljed visokog vodostaja rijeke Une.

Zbog izljevanja vode evakuisano je 18 osoba, saopštio je opštinski Štab za vanredne situacije.
Zbog izlijevanja rijeke Une na magistralni put M-14 na izlazu iz Kostaјnice prema Kozarskoj Dubici, u ulici Ranka Šipke, saobraćaј јe potpuno obustavljen za putnička vozila, javila je Kostajnica.com.

Na magistralnom putu M-14 Kozarska Dubica - Kostaјnica, u mјestu Špillja saobraćaј јe potpuno obustavljen za putnička vozila i preusmјeren preko mјesta Veriјa dok teretna vozila saobraćaјu otežano.

Vodostaj rijeke Une jutros u 6 sati iznosio je 486 cm i ima tendenciju usporenog rasta.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()