Zajednička sjednica Vlada Srpske i Srbije 4. avgusta u Banjaluci

Biće održano više bileteralnih sastanka ministara različitih resora

22.07.2023. 13:38
  • Podijeli:
Tan2023-07-2014523998_7 vlada srbije peđa vučković-64ba57750545b.webp Foto: Tanjug/Vlada Srbije/Peđa Vučković

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da će zajednička sjednica vlada Srpske i Srbije i sjednica Savjeta za sprovođenje sporazuma o specijalnim i paralelnim odnosima, biti održane u Banjaluci 4. avgusta.

Dodik je rekao novinarima da će nakon toga biti održano više bileteralnih sastanak ministara različitih resora.

"Onda ćemo predsjednik Vučić i ja otići na Petrovačku cestu, gdje je kolona /srpskih izbjeglica/ bombardovana i u Drugom svjetskom ratu, kao i u akciji `Oluja`. Tamo ćemo položiti vijence i nakon toga doći u Prijedor na obilježavanje Dana sjećanja na Srbe stradale u `Oluji`", rekao je Dodik.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()