Sve za glas: Predizborni autobus HDZ-a preticao preko pune linije kod Žepča

Autobus nakon preticanja na magistralnom putu M-17 zaustavio ispred jednog od restorala pored puta

16.09.2022. 13:48
  • Podijeli:
Autobus_HDZ_M17_foto_YT.jpg Foto: YouTube

Predizborna kampanja u punom je zaletu. Shodno tome predizborni autobus HNS-a i HDZ-a snimljen je na dionici Zenica - Žepče kako vrši preticanje preko pune linije.

Kako se navodi na društvenim mrežama, autobus s logom HNS-a i HDZ-a se kretao na dionici Zenica - Žepče te je u više navrata prelazio punu liniju s namjerom da izvrši preticanje, a jedno od njih je uspješno izvršio i preko pune linije.

Međutim, na videu se ispred autobusa vidi i policijsko vozilo za kojim autobus žurno ide.

Očevidci na društvenim mrežama podijelili su informacije da je autobus nakon preticanja na magistralnom putu M-17 zaustavio ispred jednog od restorala pored puta. Sve za glas.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()