Stanivuković sretan zbog Lane Pudar: Banjaluka je ponosna na tvoj uspjeh

Komplimenti stižu sa svih strana, a čestitka je stigla i od gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, koji je poručio da je ovaj grad ponosan na njen uspjeh

05.09.2023. 21:45
  • Podijeli:
Drasko-Stanivukovic-644feb4eba7a3.webp Foto: Grad Banjaluka

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković oduševljen je nastupom Lane Pudar na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Izraelu gdje je za svoju domovinu osvojila zlatnu medalju u disciplini 200 metara delfin.

Pudar je danas dominantnom utrkom nadmašila konkurenciju i donijela sebi i Bosni i Hercegovini zlatnu medalju. Tako je još jednom obradovala javnost u našoj zemlji i sve navijače.

Komplimenti stižu sa svih strana, a čestitka je stigla i od gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, koji je poručio da je ovaj grad ponosan na njen uspjeh.

"Zlatna medalja u disciplini 200 metara delfin na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Izraelu. Draga Lana, Bravo. Banja Luka je ponosna na tvoj uspjeh", napisao je Stanivuković na Twitteru.

Inače, Lana Pudar je u Izraelu srušila rekord evropskih juniorskih prvenstava s vremenom 2:07.20, što nikada nije zabilježeno u ovoj vrsti takmičenja na 200 metara delfin. S novim nastupima krenut će već sutra.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()