Šta Tuzla može očekivati od novog gradonačelnika?

Naslijedio Jasmina Imamovića

06.02.2023. 21:24
  • Podijeli:

Sinoć slavljenički, danas radno.  

Prvi dan u mandatu gradonačelnika Tuzle Zijad Lugavić obećava da će prioritet biti rekonstrukcija vrelovoda koji je izgrađen prije 40 godina, i nema kapacitet za snadbijevanje stambenih objekata, što dodatno usložnjava problem zagađenja.

"Bez kredita to nećemo moći raditi jer je cijena tog projekta 37 miliona maraka, ali se može raditi fazno. Svaki metar izgrađenog vrelovoda će omogućavati bolje daljinsko centralno grijanje, ali i dalje širenje mreže centralnog grijanja", rekao je Lugavić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()