SDP o otkazanim skupovima: MUP RS potvrdio svoju nemoć

Oni su naglasili da je BiH država svih njenih ljudi

23.11.2023. 16:37
  • Podijeli:
sdp-mijatovic-una-2-.jpg

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske vlastitim priznanjem da ne može garantovati sigurnost učesnicima najavljene svečane akademije, još jednom potvrđuje svoju nemoć da građanima garantuje temeljna prava u skladu sa Ustavom i zakonima Bosne i Hercegovine.

Rekli su ovo u SDP-u povodom odluke Policijske uprave Banjaluka da zabrani održavanje skupa u Banjaluci u organizaciji Gradskog odbora SDP-a Banjaluka povodom 25. novembra.

"Isto vrijedi i za skup u Mrkonjić Gradu, čije zabranjivanje predstavlja dodatnu sramotu za institucije u ovom dijelu države Bosne i Hercegovine", stoji u saopštenju ove partije.

Oni su naglasili da je BiH država svih njenih ljudi.

"Zabrana održavanja svečane akademije samo će dodatno ojačati našu odlučnost i opredjeljenje da pokažemo da građani BiH širom naše domovine žele živjeti u miru u svojoj domovini, koja pripada svima nama jednako", navodi se u saopštenju.

Oni su istakli da će zajedno sa svojim partnerima nastaviti da u kontinuitetu i sve intenzivnije zagovara i radi na jačanju i razvoju Bosne i Hercegovine kao savremene evropske demokratske države.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()