Šarović priznao da je prednost nedostižna

Istakao da navija da Jelena Trivić pobijedi

02.10.2022. 23:27
  • Podijeli:
mirko-sarovic-press-una.jpg

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović priznao je večeras u svom obraćanju da je prednost Željke Cvijanović u borbi za Predsjedništvo BiH prevelika i nedostižna.

"Na osnovu 49 posto prebrojanih glasova, Željka Cvijanović vodi sa 50.000 glasova razlike i to je ozbiljna razlika iako je prebrojano samo 50 odsto glasova", rekao je Šarović.

Istakao je da su imali dobru kampanju, ali da to očigledno nije bilo dovoljno.

"Pretpostavljamo da će se ovaj trend nastaviti i u narednih sati. Očekujemo da će Željka Cvijanović ostvariti pobjedu. Mi navijamo da Jelena Trivić ostvari pobjedu. Vjerujemo da će ostvariti pobjedu i pridruzit ćemo se njenom štabu u narednim minutama. U Banjaluci stojimo dobro, ali Doboj, Zvornik, Bijeljina nas je razočarala", poručio je Šarović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()