Šarović prenio ovlašćenja na Milana Miličevića

Šarović potvrdio ostavku na mjesto predsjednika SDS-a

12.11.2022. 18:16
  • Podijeli:
mirko-sarovic-milan-milicevic-pixsell.jpg

Predsjednik SDS-a u ostavci Mirko Šarović potvrdio je danas ostavku na ovu funkciju i rekao da je sva ovlaštenja prenio na predsjednika Glavnog odbora stranke Milana Miličevića.

"S obzirom da su svi članovi Predsjedništva SDS-a podnijeli ostavke i ja kao predsjednik stranke kao čin vlastite odgovornosti spram proteklih izbora i da bismo dali šansu da stranka uđe u proces reforme, prenio sam svoja ovlašćenja na Miličevića i on će od danas biti vršilac dužnosti predsjednika SDS-a", rekao je Šarović novinarima.

Nakon petočasovne sjednice Glavnog odbora SDS-a u Bijeljini, Miličević je najavio unutarstranačke izbore radi konsolidacije stranke i ponovio da SDS nije zadovoljan rezultatima opštih izbora.

"Ne želimo da SDS ima bilo kakav vakuum u radu", dodao je Miličević.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()