Pred Prvi Svesrpski sabor: Kakve će političke poruke biti upućene?

Od molebana i zajedničke sjednice, do predstavljanja posebne Deklaracije. Tako će sutra izgledati Svesrpski sabor u Beogradu, kako su dogovorili predsjednici Srbije i Srpske

07.06.2024. 20:15
  • Podijeli:

Mnogo poslovno - prijateljskih sastanaka, dogovorenih dokumenata, saradnje - danas među delagacijama Srpske i Srbije, gotovo na svim nivoima- od političkih preko ekonomskih, do društvenih. A sve uoči sutrašnjeg Prvog Svesrpskog sabora i promocije jedinstva srpskog naroda. 

Od molebana i zajedničke sjednice, do predstavljanja posebne Deklaracije. Tako će sutra izgledati Svesrpski sabor u Beogradu, kako su dogovorili predsjednici Srbije i Srpske. Javnost, međutim, najviše interesuje kave će političke poruke biti upućene.

Više u video prilogu!

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()