Oko situacije u Izraelu: "Sukob" Komšića i ambasadora ove države u BiH

"Mogu samo reći da tako nešto što ste Vi izgovorili ne da nije tačno, već takvo nešto može reći samo ili zlonamjerna lažljiva budala ili izmanipulisana, također zlonamjerna budala"

11.10.2023. 10:15
  • Podijeli:
zeljko-komsic-armin-durgut-pixsell.jpg

Ambasadorica Izraela u Bosni i Hercegovini Galit Peleg jučer je kritikovala predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića nakon što je on utvrdio da je predsjedavajuća Vijeća ministara BiH Borjana Krišto „neoprezno i sebično objavila poruku na društvenim mrežama, ne obazirući se na patnje palestinskog naroda“.

Komšić je sada odgovorio ambasadorici Izraela.

“Poštovana ambasadorice, ovo što ste Vi izgovorili, a tiče se moje izjave vezano za stav Borjane Krišto (predsjedavajuće Vijeća ministara BiH) i sve što se dešava ovih dana u Izraelu i Gazi, mogu samo reći da tako nešto što ste Vi izgovorili ne da nije tačno (pogledajte i poslušajte moju izjavu), već takvo nešto može reći samo ili zlonamjerna lažljiva budala ili izmanipulisana, također zlonamjerna budala!

S obzirom na to da vjerujem da Vi ipak spadate u ovu drugu kategoriju, poruka Vama je sljedeća – taj perverznjak koji Vas je nagovorio na ovu laž i glupost, jer očigledno niste ni pogledali ni poslušali moju izjavu, a kojem je novac važniji od činjenice da ga zarađuje sa sljedbenicima one politike i ideologije koja je učestvovala u holokaustu nad Vašim narodom je problem Vaše države!”, zaključio je Komšić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()