Novalić objavio fotografiju s novim advokatima i poručio: Oni koji su ovo gnusno djelo proveli...

U opisu objave je naveo kako je "pravda temelj koji se ponekad uruši, ali čvrsta vjera u Boga snaga je koja se odupire svim nepravdama i životnim olujama"

08.03.2024. 21:45
  • Podijeli:
fadil-novalic-intervju-una.jpg

Nakon što je u medijima objavljena informacija da se advokatski tim bivšeg federalnog premijera Fadila Novalića "pojačao" advokatima Senadom Pećaninom i Elmirom Jahićem, Novalić je večeras na društvenim mrežama objavio i fotografiju sa svojim novim pravnim zastupnicima.

U opisu objave je naveo kako je "pravda temelj koji se ponekad uruši, ali čvrsta vjera u Boga snaga je koja se odupire svim nepravdama i životnim olujama".

"A mi u najtežim trenucima otkrijemo svoju snagu. Zahvaljujući toj snazi i vjeri, ja ostajem dosljedan istini i ponosan što pripadam svom narodu. Pripadam onima koji ni po cijenu slobode nikada nisu dozvolili da im se pripiše uloga podanika", naveo je Novalić.

On se zahvalio svim prijateljima za, kako je naveo, ogromnu podršku koju mu daju, kao i vjeru da "ovo nije samo njegova borba, već i borba za očuvanje dostojanstva".

"Neka nam i ovo iskušenje posluži kao još jedan podsjetnik da se hrabro nastavimo suprotstavljati teškim izazovima i čuvati svoj identitet. Oni koji su ovo gnusno djelo proveli, nisu ga nikad ni imali", poručio je.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()