Nikšić najavio da će do ponedjeljka skupljati potpise za Vladu FBiH

Stranka za nove generacije nije više dio naše grupacije, poručio Nikšić

31.01.2023. 16:55
  • Podijeli:
sdp_nikšić_una-63d939c6dc2a7.webp Foto: Una

"Usaglasili smo stav da kad je u pitanju Stanka za nove generacije, ne posmatamo kao dio naše grupacije. Oni imaju poseban odnos s NES-om. Za nas više nisu partneri. Do ponedjeljka ćemo skupljati potpise za Parlament Federacije", rekao je danas nakon sastanka "osmorke" Nermin Nikšić, čider SDP-a. te dodao da će još razgovarati.

"U međuvremenu okonati ćemo priču programskog opredjeljenja što se tiče Vlade FBiH. Dopustio sam kantonalnim organizacijama da na nivoima kantona razgovaraju sa pertnerima, proučio je Nikšić.

Nermin Ogrešević, predsjendik NES-a kazao je novinarima da, što se tiče problema koj ise dešavaju u javnosti, poručio da je  stranka "Za nove generacije" partner NES-a i da će zajedno sa  Strankom za BiH nastaviti djelovati kao blok i da će biti zastupljeni i u narednom periodu.

"Mislim da svako od nas mora vodit8računa o dogovorima koje smo imali. Ja se nadam da ćemo uspjeti da imamo zajednički sadržilac i da izađemo uspješno. Konstatujem da mi nismo imali dogovor oko Doma naroda ranije", kazao je Ogrešević.

Na pitanje novinara postoji li više "osmorka", Nikšić je rekao: "sami prebrojte"

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()