Mehmedović izjavio da je Osmanović novi član njegove stranke, Osmanović poručio da nije

Nešto kasnije stranka "Naprijed" poslala je saopćenje za javnost u kojem navode kako je danas održana prva konstituirajuća sjednica Glavnog Vijeća stranke te da su uspješno izabrani privremeni organi

25.02.2024. 18:50
  • Podijeli:
šemsudin_mehmedović_una-656f0b3310695.webp Foto: Una

Bivši član SDA, Šemsudin Mehmedović, nedavno je osnovao svoju stranku "Naprijed".

U javnosti je prvo plasirana informacija kako su izabrani privremeni organi stranke te da je među potpredsjednicima i Adil Osmanović, također bivši član SDA.

Mehmedović je također navodno potvrdio Osmanovićemo članstvo. Onda se pojavila informacija da je Osmanović navodno sve demantirao.

Nešto kasnije stranka "Naprijed" poslala je saopćenje za javnost u kojem navode kako je danas održana prva konstituirajuća sjednica Glavnog Vijeća stranke te da su uspješno izabrani privremeni organi.

Istaknuto je kako je za Predsjedništvo pokreta izabrano je 14 članova, dok su za potpredsjednike izabrani Nasuf Hadžiahmetović, Vedad Silajdžić, Alma Kamenjaš i Gordana Ćehović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()