Mazalica bez sumnje: Saga oko učešća Srpske demokratske stranke na izborima završiti povoljno za SDS k

On je upitao kako je moguće da je SNSD, kojeg iz SDS-a optužuju zbog odluke CIK-a, jedini ponudio pomoć SDS-u.

03.06.2024. 14:58
  • Podijeli:
srdjan-mazalica-ustupljena-fotografija.jpg

Poslanik SNSD u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica rekao je da će se saga oko učešća Srpske demokratske stranke na izborima završiti povoljno za SDS koji, kako kaže, godinama vodi podaničku politiku.

– Uvjereni smo da je to sve namještaljka i da će se saga završiti ili sa tim da će usvojiti njihovu žalbu ili da će dozvoliti kandidaturu kao SDS-Volja naroda. Sama činjenica da neće da prozovu direktne krivce, a to su CIK i američka Ambasada, govori da i dalje bježe od toga da priznaju da godinama vode podaničku politiku prema bh. institucijama, Sarajevu i zapadnim zemljama, prije svega SDA-u – rekao je Mazalica.

On je upitao kako je moguće da je SNSD, kojeg iz SDS-a optužuju zbog odluke CIK-a, jedini ponudio pomoć SDS-u.


– Ako optužuju SNSD, zašto je onda jedini SNSD i Zora Vidović, ministar iz SNSD-a, omogućila da njihovi radnici mogu primati plate i zašto je lider SNSD-a Milorad Dodik bio spreman na sastanak i da uradi sve što je potrebno da se prevaziđe ta situacija? Čitavo vrijeme samo SNSD čini nešto za SDS, a oni optužuju SNSD za to svoje stanje, a neće da prozovu direktne krivce. To može biti isključivo u svrhu toga da odigraju predstavu koja će se završiti povoljno po njih, a ispašće žrtva stranih faktora – rekao je Mazalica.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()