Komšić uputio božićnu čestitku mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu

"Želim svima da Badnji dan provedete u miru i blagostanju. Hristos se rodi", poručio je Komšić

06.01.2024. 12:05
  • Podijeli:
komsic-zeljko-denis-kapetanovic-pixsell.jpg

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić uputio je božićnu čestitku mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu i svim građanima koji dočekuju Božić po Julijanskom kalendaru.

"Vaše Visokopreosveštenstvo, Vama i svim Bosancima i Hercegovcima koji dočekujete Božić po Julijanskom kalendaru čestitam jedan od najradosnijih praznika. Želim da ovaj poseban dan donese radost, dobro zdravlje i blagostanje Vama i svim porodicama", naveo je Komšić.

Svima koji obilježavaju ovaj blagdan poželio je da im društvo najmilijih srca ispuni toplinom i srećom, koje ćete nesebično dijeliti sa onima kojima su najpotrebnije, šireći poruke mira i zajedništva.

"Želim svima da Badnji dan provedete u miru i blagostanju. Hristos se rodi", poručio je Komšić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()