Kako su se političari opuštali ove godine?

Godina na izmaku bila je politički turbulentna, a političari su se opuštali na razne načine

29.12.2022. 18:50
  • Podijeli:
kandidati_kampanja_una_kolaz Cropped.jpg Foto: UNA

Političari često vole da napuste udobnost odjela i pokažu svoju drugu stranu. Jedan od najaktivnijih po tom pitanju je svakako gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković koji voli da zapleše, zavesla, da jaše konja, trči po gradovima. Više ne kida asfalt rukama kao nekada, ali je i dalje aktivan. To često pokazuje i na društvenim mrežama.

Nije mu strano da ide na rafting u sred zime ili da pegla kosu ženama u frizerskom salonu.

Prilično aktivan za vrijeme izborne kampanje, bio je i predsjednik DNS Nenad Nešić, a kako se spekuliše u javnosti - budući ministar sigurnosti BiH.

Osim što ispija kafe sa predsjednikom SNSD Miloradom Dodikom, voli i sportske aktivnosti. Zaigra ponekad fudbal, košarku, stoni tenis, a ljubitelj je i vožnje dajakom. Uvijek rado s običnim narodom.

I predsjedniku RS Miloradu Dodiku, ove godine pokrenuli su Instagram i Twitter nalog, te je nalog prilično aktivan na društvenim mrežama u posljednje vrijeme.

Na njegovim profilima uglavnom dominiraju sastanci, posjete, aktivnosti, ali je jedna objava posebno privukla pažnju mnogih. Moglo bi se reći najslađa objava tokom čitave godine, a to je grupa mališana kojima je Dodik dozvolio da uđu i na kratko borave u predsjedničkom avionu.

Branislav Borenović, predsjednik PDP bijeg od politike tražio je vozeći bicikl i boraveći u prirodi.

Kako je i sam jednom prilikom napisao, za njega je najbolji odmor u rodnoj grudi.

Odbornik PDP u skupštini Grada Banjaluka Milko Grmuša, kada izađe iz skupštinske klupe ode na maraton. Tako je ove godine bio učesnik trke na 5000 metara.

Predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, nakon uspješnih sastanaka sa zvaničnicima prijateljske Grčke, na ugodnih 18 stepeni uživala je u domaćoj kuhinji i sjajnom girosu kod čuvenog atinskog ugostitelja Tanasisa.

Bivši kandidat za potpredsjednika RS Ivan Begić, osim što je ljubitelj pasa, kaže da se rada ne stidi, već se njime ponosi.

"Sramimo se rada, ali se hvalimo skupim autima, lijepim odijelima i glamuroznim izlazcima. Zato i propadamo kao društvo", napisao je jednom prilikom Begić uz fotografiju.

Predsjednik NSRS i Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, ljetos je miješao pasulj i pokazao svoje umijeće u pravljenju ovog jela u kotliću.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()