Igor Radojičić za UNU: "Ideja se dugo kuvala", sad kreće u lov na neopredijeljene birače

Ko se pronašao – pronašao se. Ko nije, moraće što prije. Jer, za sada, svi pozdravljaju njegov povratak. Neki jasno, a neki - dvosmisleno

25.04.2024. 20:25
  • Podijeli:

Bivši potpredsjednik SNSD-a. Bivši gradonačelnik Banjaluke. Bivši političar. Odlučio je da postane - sadašnji. I da krene - svojim putem.

U godinama medijske ilegale, on je tvitao. I tvitnuo povratak u politiku. 

Za UNA televiziju kaže da se ta ideja dugo kuvala i da kreće u lov na neopredjeljene birače. Ne isključuje ni mogućnost koju su već svi isključili.

"Moguće je da u Banjaluci imamo kandidata", otkrio nam je Igor Radojičić.

I moguće da se sada mnogi hvataju za glavu. Jer, do izbora je, čini se, sve više putića. Radojičićev bi trebalo da vodi u pravcu...

"...da ponudimo jednu stručnu, argumentovanu, racionalnu platformu, sa ljudima koji nisu šou izvođači, koji nisu ekstremni, već koji pokušavaju da odgovaraju na realna pitanja i realne probleme", kaže on.

Ko se pronašao – pronašao se. Ko nije, moraće što prije. Jer, za sada, svi pozdravljaju njegov povratak. Neki jasno, a neki - dvosmisleno.

"Smatram da pojava njega i njegove političke partije može dati dodatan kvalitet političkom životu Srspke i BiH. Što više razumnih i racionalnih ljudi u politici, to bolje”, kaže predsjednik SDS-a Milan Miličević.

"Pozdravljam povratak, nemam problem s tim", istakla predsjednica Narodnog fronta, Jelena Trivić.

Nešto dvosmisleniji, gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković.

"Svi mi u životu idemo svojim putem, niko ne može da ide tuđim putem, i svako neka ima svoj put, ali putevi su takvi, da se nekad mogu ukrstiti", poručio je on.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()