Dodik: Savjet bezbjednosti UN je jedina barikada za Šmitov dolazak

Milorad Dodik na društvemnim mrežama reagovao na izjavu Kristijana Šmita

13.09.2023. 20:04
  • Podijeli:
Milorad Dodik-64f32a5e8814c.webp Foto: Srna

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Kristijan Šmit napravio predstavu od svoje neostvarene posjete i da je jedina barikada za njegov dolazak u Republiku Srpsku ona u Savjetu bezbjednosti UN, koje je i on svjestan.

Povodom izjave Šmita o navodnim barikadama u Srpskoj koje su juče trebale spriječiti njegov dolazak, Dodik je rekao da Šmit, iako je naumio da dođe u Republiku Srpsku, nije imao kome doći.

"Šmit u Srpskoj nema kome da kaže da je visoki predstavnik kada svi znaju da nije. Jedini koji je od jučerašnje neostvarene posjete napravio predstavu je upravo on. Režirao je predstavu, ali karte za nju u Republici Srpskoj niko nije htio da kupi. To je sva muka Kristijana Šmita", napisao je Dodik na mreži "X".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()