Najava boljih dana: Wizz Air povećava Tuzlu

Konačno lijepe vijesti

02.05.2024. 15:09
  • Podijeli:
Wizz Air_Viz er_avion_Foto Pixabay-63a4738fb0b09.webp Foto: Pixabay

Wizz Air će operirati liniju Tuzla-Dortmund tri puta sedmično ovo ljeto (ponedjeljak, srijeda i petak), osim u dvije sedmice juna kada će operirati dva puta sedmično, jer neće biti letova u ponedjeljak 17. i 24.6.

Ipak, kako javlja zamaaero, od zimskog reda letenja, tj. od 27.10. linija se povećava na 4 puta sedmično, dodavanjem leta nedjeljom.

Iduće zime linija iz Tuzle za Basel operirat će se kao i ovog ljeta, dva puta sedmično (ponedjeljak i petak). Linija za Memingen će se operirati također sa istom frekvencijom kako i ovog ljeta, tri puta sedmično (po ljeti ponedjeljak, srijeda i petak), no ove zime će letjeti utorkom, četvrtkom i subotom.

Istim Wizz Air ovog ljeta operira osam sedmičnih letova, no iduće zime operirat će devet sedmičnih letova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()