Na prodaju četiri hiljade kvadrata zemljišta u Sarajevu, gradit će se poslovni objekti

Parcele se nalaze u naselju Rajlovac

14.06.2024. 15:20
  • Podijeli:
kran građevina, gradnja, gradilište pixabay-64bed4097529c.webp Foto: Pixabay

Općina Novi Grad Sarajevo objavila je javni oglas za prodaju dvije nekretnine na kojima bi trebali biti izgrađeni poslovni objekti.

Parcele se nalaze u naselju Rajlovac u ulici Alije Imamovića, piše BiznisInfo.ba.

Jedna parcela je površine oko 2,5 hiljade kvadratnih metara.

Cijena zemljišta je 661.229 KM a predviđena je gradnja poslovnog objekta (P5), u skladu sa Regulacionim planom Zabrđe.  Prodaja ove nekretnine će se obaviti 4. jula.

Druga parcela je površine oko 1,5 hiljada kvadrata, a cijena je 433.456 KM. Predviđena je gradnja poslovnog objekta (P4). Prodaja ove nekretnine će se obaviti 3. jula.

Kupci parcela će imati ugovoru obavezu da izgrade poslovne objekte u propisanom roku.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()