Ko će na vodeće pozicije u rukovodstvu EU? Šta može očekivati Zapadni Balkan

Šefici EK izostala podrška lidera

22.06.2024. 21:00
  • Podijeli:

Nema dogovora o budućem političkom rukovodstvu Evropske unije.

Iako je u izbornoj noći Ursula Von Der lajen proglasila pobjedu i poručila da ostaje predsjednica Evropske komisije, podrška lidera je izostala.

Ko bi se mogao naći na ovoj funkciji i šta bi to, u smislu proširenja, moglo da znači za zemlje zapadnog Balkana? Priču donosi Anđelka Marković.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()