Znak solidarnosti Srpske sa Rusijom: Palata Republike večeras u bojama ruske zastave

U Srpskoj je danas proglašen Dan žalosti.

24.03.2024. 20:58
  • Podijeli:
banjaluka ruska zastava srna-66008ab04c78e.webp Foto: Srna

Palata Republike Srpske večeras je osvijetljena u bojama zastave Rusije, kao znak solidarnosti Srpske sa Rusijom, gdje se desio teroristički napad u kojem je poginulo 137 ljudi.

U Srpskoj je danas proglašen Dan žalosti.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je juče da je teroristički napad u Moskvi za svaku osudu i da sve što se dešava na tako gnusan, zločinački način mora da prestane, da bude spriječeno i onemogućeno po svaku cijenu, te naglasio da svi faktori na Balkanu treba da budu posvećeni i učine sve na očuvanju mira.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()