Zabrana prevoza eksplozivnih materija

Pogledajte na kojim dionicama

08.07.2023. 09:17
  • Podijeli:
Blokada autoputa  UNA-649ef1c67adce.webp Foto: UNA

Na nekoliko puteva u Podrinju od danas do 11. jula na snazi će biti zabrane prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju te saobraćaja za teretna vozila mase veće od 3,5 tona radi bezbjednog održavanja komemorativnog skupa u Potočarima.

Zabrana prevoza eksplozivnih materija danas će biti na snazi od 9.00 do 15.00 časova na dionici magistralnog puta Caparde-Oraovac, saopšteno je ranije iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Ova zabrana sutra će biti na snazi od 15.00 do 22.00 časa na dionici magistralnog puta Drinjača-Milići.

Zabrana će u ponedjeljak i utorak, 10. i 11. jula, biti na snazi od 00.00 do 24.00 na putnim pravcima Drinjača-Konjević Polje-Milići, Vlasenica-MEL Luke, Konjević Polje-Bratunac, Drinjača-Bratunac, Bratunac-Srebrenica, Srebrenica-Zeleni Jadar.

Kada je riječ o zabrani saobraćaja za teretna vozila ukupne mase veće od 3,5 tone, ona će 10. jula biti na snazi od 12.00 do 20.00 časova na dionicama magistralnih puteva MEL Luke-Vlasenica, Vlasenica-Konjević Polje i Konjević Polje-Bratunac.

Zabrana saobraćaja za ova vozila u utorak, 11. jula, od 5.00 do 20.00 časova biće na putnim pravcima na dionicama Karakaj-Vlasenica, Konjević Polje-Bratunac i Bratunac-Srebrenica.

Ministarstvo u sjedištu, policijske uprave i policijske stanice za ove dane neće izdavati odobrenja za prevoz eksplozivnih materija u skladu sa naredbom koju je izdao ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan.

Naredbu o zabrani saobraćaja za teretna vozila ukupne mase veće od 3,5 tone za 10. i 11. jul izdao je ministar Karan.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()