Woman.Comm konferencija 2023.: Otkrijte novu dimenziju komunikacije na vodećem događaju u regiji

Rezervišite svoje mjesto na drugom izdanju Woman.Comm konferencije koje će se održati 24. i 25. oktobra u hotelu Hills u Sarajevu

03.07.2023. 10:52
  • Podijeli:
Woman.Comm konferencija 2023-64a28c39ca9c0.webp Foto: PR

Sarajevo, Bosna i Hercegovina – 27. jun 2023. – Woman.Comm Club sa zadovoljstvom najavljuje nadolazeće drugo izdanje Woman.Comm konferencije, koja će se ove godine održati 24. i 25. oktobra u hotelu Hills na Ilidži. Nakon uspjeha prošlogodišnjeg događaja, Woman.Comm ponosno nastavlja tradiciju i organizuje još jednu izvanrednu konferenciju koja je usmjerena na umrežavanje svih ljubitelja komunikacijske industrije.

Ove godine posebno ističu snagu žene u poslovanju i leadershipu, njen stvarni položaj u društvu danas, ali i naglašavaju važnost društveno odgovornog djelovanja, nove trendove u komunikaciji te ljude i znanje kao najveću vrijednost organizacija.

“Pored edukacije, umrežavanja i zabave, osnovni cilj ovogodišnje konferencije jeste da svim prisutnima kroz predavanja stručnjaka predstavimo snagu komunikacije i njenu mogućnost da učini društvo dobrim društvom. “ izjavila je Irena Miličević Vukoja, direktorica Woman.Comm Cluba

Konferencija će okupiti preko 20 govornika/ica iz BiH, regije i svijeta, stručnjaka/inja iz različitih oblasti komunikacijske industrije, kreativce, komunikatore, medije i druge komunikacijske profesionalce. Konferencija će prisutnima pružiti jedinstveno iskustvo, zanimljive teme i intrigantne panel diskusije.

Prvog dana konferencije održati će se i Woman.Comm of the Year, gala večer na kojoj će biti proglašene najuspješnije žene u komunikacijskoj industriji BiH, žene koje su svojim radom unaprijedile ovu industriju i položaj žena u njoj.

Prvi govornik ovogodišnje Woman.Comm konferencije, koji će ujedno i otvoriti program je Damir Ciglar, Osnivač i CEO, Imago Ogilvy. On će po prvi put u Bosni i Hercegovini govoriti na događaju ovog tipa. Stoga požurite i rezervišite svoje mjesto na jednoj od najboljih i najvećih konferencija komunikacijske industrije u Bosni i Hercegovini.

Organizator konferencije je Woman.Comm Club (www.womancomm.club) koji je pokrenut sredinom 2022. godine sa ciljem da okupi žene u komunikacijskoj industriji i slavi njihove uspjehe.

U svoje podsjetnike upišite datume 24. i 25.10. i prijavite se na Woman.Comm konferenciju 2023. na: https://womancomm.club/konferencija/ i budite dio inspirativnog događaja koji će promijeniti način na koji razmišljate o komunikaciji.

Iskoristite priliku i do 07.07. rezrevišite early bird kotizaciju – dvije po cijene jedne i na ovaj nevjerovatan događaj povedite kolegu/icu!

We are ready for vol 2. Are you?
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()