U programu HRT-a: Republika Srpska i Herceg-Bosna nazvane državama

Gospođa je izjavila u eter da će na konferenciji razgovarati o važnim temama sa gostima iz Makedonije, Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Herceg-Bosne

09.11.2022. 10:48
  • Podijeli:
HRT_program_foto_FB-1667986985919.webp Foto: Facebook

U jutrošnjem programu HRT-a, voditelji su najavili međunarodnu konferenciju koju organizira Savez slijepih Republike Hrvatske. Više informacija očekivali su od svog uspavanog i više nego nezainteresiranog reportera koji je razgovarao sa izvršnom direktoricom Saveza slijepih RH Andrejom Veljačom.

Gospođa je izjavila u eter da će na konferenciji razgovarati o važnim temama sa gostima iz Makedonije, Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Herceg-Bosne?!

I reporter je nije ispravio, prekinuo..., a nisu reagirali ni voditelji i urednici emisije iz studija.

"Hrvatski savez slijepih je domaćin i organizator kao krovna nacionalna organizacija slijepih u regiji, prve Međunarodne konferencije u području pokretanja saradnje i razmjene iskustava krovnih organizacija slijepih na području jugoistočne Evrope. Pa ćemo tako sa gostima iz Makedonije, Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Herceg-Bosne...", kazala je, između ostalog, Veljača.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()