U junu letovi na relaciji između Fođe i Mostara

Dva puta sedmično, a karte su već puštene u prodaju

10.05.2023. 15:07
  • Podijeli:
aerodrom pixabay-641428abb9962.webp Foto: Pixabay

Lumiwings će ovog ljeta započeti s letovima od Fođe, grada smještenog nekih 380 kilometara istočno od Rima, do Mostara.

Usluge će biti pokrenute 3. juna i održavaće se dva puta sedmično, srijedom i subotom, a karte su već puštene u prodaju putem Lumiwings-ove web stranice, piše Topportal.info.

Generalni direktor Aerodroma Fođa, Antonio Maria Vasile, rekao je da će ova služba prvenstveno biti namijenjena hodočasnicima koji posjećuju Međugorje u blizini Mostara.

Dimitris Kremiotis, odgovorni menadžer u Lumiwingsu, dodao je: “Aerodrom Fođa raste. Vrlo je ohrabrujuće što se dodaje važno odredište vjerskog i kulturnog turizma poput Mostara koji sa svojim Starim mostom i Starim gradom dijeli članstvo u UNESCO-u kao mjesto svjetske baštine s lokalitetima Gargano i Puglia”.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()