Tuga do neba: Brojni građani položili cvijeće i odali počast Almi Suljić

Prijatelji u suzama

23.06.2023. 20:19
  • Podijeli:
pocast sarajevo facebook-6495de8e9519b.webp Foto: Facebook

Volonteri Crvenog križa Federacije BiH i građani odali su počast stradaloj doktorici Almi Suljić.

Oni su položili cvijeće na mjesto nesreće u kojoj je poginula i njena kolegica Azra Spahić.

Podsjetimo, njih dvije i još jednu prijateljicu, koja je preživjela, je 26. maja navečer automobilom udario Armin Berberović. Berberović je upravljao Mercedesom bez vozačke dozvole i u alkoholiziranom stanju.

Suljić je jutros preminula od posljedice te nesreće. Crveni križ Federacije BiH je večeras organizovao okupljanje na mjestu njihovog stradanja. Prijatelji i svi oni koji su poznavali Almu su neutješni.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()