Trebevićka žičara sutra nastavlja s radom, povratna karta prvog dana Bajrama četiri marke

U petak, 12. aprila, bit će uspovljeno produženo radno vrijeme te će žičara raditi od 09.00 do 19.00 sati svaki dan, osim ponedjeljka kada će raditi od 12.00 do 19.00 sati

08.04.2024. 13:15
  • Podijeli:
trebevic-zicara-armin-durgut-pixsell.jpg

Planirane servisne aktivnosti na Trebevićkoj žičari su završene i žičara će nastaviti sa radom u utorak 9. aprila, saopćeno je iz JP Sarajevo. d.o.o.

Radno vrijeme žičare je od 09.00 do 17.00 sati.

U srijedu, 10. aprila, prvog dana Ramazanskog bajrama žičara će sa putnicima raditi od 12.00 do 17.00 sati, a u povodu Ramazanskog bajrama, cijena povratne karte za rezidente u BiH je 4 KM.

U petak, 12. aprila, bit će uspovljeno produženo radno vrijeme te će žičara raditi od 09.00 do 19.00 sati svaki dan, osim ponedjeljka kada će raditi od 12.00 do 19.00 sati.

Iz JP Sarajevo d.o.o. pozvali su građane da iskoriste proljetno sunce i uživaju u vožnji Trebevićkom žičarom i čistom planinskom zraku na Trebeviću.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()