"Škodom" polomio rampu na pružnom prelazu u Zalužanima

Oni su najoštrije osudili ovakva postupanje učesnika u saobraćaju, te ponovo apelovali da su svi učesnici u saobraćaju u obavezi da poštuju saobraćajne propise

13.11.2023. 21:15
  • Podijeli:
skoda_zaluzani_rampa_foto_FB Cropped-655280d75435c.webp Foto: Facebook/Željeznice Republike Srpske A.D. Doboj (zvanični profil)

Željeznice Republike Srpske su na svom Fejsbuk profilu objavili snimak na kome se vidi kako nesavjesni vozač danas je na pružnom prelazu u Zalužanima polomio rampu.

Kako se vidi na snimku vozač prošao ispred rampe, a nakon toga se kretao u rikverc i polomio rampu.

"Željeznice Republike Srpske ulažu maksimalne napore kako bi obezbijedile nesmetano i bezbedno odvijanje saobraćaja na putnim prelazima. Sačuvati prije svega ljudske živote ali i svoju imovinu, željezničarima je svakodnevnica. Taj posao, nanoseći značajnu materijalnu štetu, u velikoj mjeri otežavaju sada već brojni pojedinci, koji iznova ignorišu propise, pravila i saobraćajnu kulturu", stoji u saopštenju Željeznica.

Oni su najoštrije osudili ovakva postupanje učesnika u saobraćaju, te ponovo apelovali da su svi učesnici u saobraćaju u obavezi da poštuju saobraćajne propise.

"Lična nepažnja učesnika u drumskom saobraćaju, neoprezno i neodgovorno kretanje prilikom prelaska preko pruge kao i uništavanje željezničke imovine, najčešći su uzroci nastanka saobraćajnih nezgoda, zbog čega je neophodno i dalje ukazivati na obavezno poštovanje saobraćajne signalizacije na pružnim prelazima", dodali su oni.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()