Simbol Banjaluke: Dajak čamac dobio promotivni spot

Jedan od simbola grada na Vrbasu prikazan je u video spotu koji je realizovan sa Dajak klubom Banjaluke

02.11.2022. 13:22
  • Podijeli:
dajak-vrbas-gradbanjaluka-foto.jpg

Banjaluka ima mnogo simbola, a jedan od najprepoznatljivijih je dajak čamac.

Danas je premijerno pušten i video spot “Flow” muzičara Duška Šobata, u režiji banjalučke umjetnice Jelene Medić.

Spot je realizovan u saradnji sa Dajak klubom iz Banjaluke.

Kako je saopšteno iz Kluba „Budni“, riječ je o muzičkom spotu za instrumentalnu, akustičnu temu kompozitora i gitariste Duška Šobata pod nazivom “Flow”, koji spaja kreativne industrije s turističkom ponudom grada, ovog puta s punim fokusom na promociji dajaka, kao unikatnog simbola grada Banja Luka.

"Duško Šobat, kompozitor i izvođač teme “Flow” je muzičar koji je publici poznat po svom prvom albumu “Raskoš” izdatom za PGP RTS, akustičnom albumu obrada izvorne muzike “Southern Railroad” koji je izdao zajedno s gitaristom Liborom Bočekom, singlu “Đir” sa sarajevskim gitaristom Emirom Jugom, te nedavno objavljenim singlovima “Shabina” i “Radost”. Trenutno radi na novom akustičnom albumu na kom su uglavnom akustične gitare od fingerstyle tema do aranžmanskih kompozicija s više akustičnih gitara. Album će biti stilski fuson sa mnogo ambijetalnog izraza. Tema “Flow” je singl sa tog albuma", navodi se u saopštenju.

Do sljedeće sezone, dok se Vrbas ponovo ne zabijeli od dugačkih čamaca, uživajte u video spotu, koji možete pogledati u nastavku:

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()