Ritmovi sambe na ulicama Banjaluke

Defileom kroz centar grada počeo "Drugi banjalučki karneval"

27.05.2023. 13:35
  • Podijeli:
Karneval Banjaluka foto Anadolija 8-6471f48a4b8b0.webp Foto: Anadolija

Defileom kroz centar grada u Banjaluci je danas počeo "Drugi banjalučki karneval".

Defile je krenuo od Narodnog pozorišta prema Trgu krajine, uz aplauze okupljenih građana koji su sa oduševljenjem pozdravili učesnike karnevala i zanimljive kostime.

U centru su postavljena dva punkta na kojima izvođači i grupe plešu.

Nakon defilea na Trgu krajine očekuje se spektakl u izvođenju plesačica brazilske sambe i bend "Kubalkanika".

Zbog održavanja karnevalar saobraćaj je obustavljen u lici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Aleje Svetog Save do Ulice Marije Bursać i Trga srpskih vladara, na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Srpske ulice (dio ulice ispred  Gradske uprave i šetališta), od 9.00 do 23.00 časa i u nedjelju od 10 do 17 časova.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja, na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do Aleje Svetog Save, izvrši preusmjeravanje autobusa na Bulevar cara Dušana, Kninsku, Vidovdansku, te Ulicu Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()