Rad na pijaci zimi: "Prvo domaća loza, onda vince"

Vodimo vas na banjalučku tržnicu gdje smo provjerili kako se prodavci bore s hladnoćom čekajući kupce

29.01.2023. 19:46
  • Podijeli:

Banjalučka tržnica. Mjesto susreta, razgovora, kupovine. Danas, umjesto uobičajene gužve i buke, zatekli smo poluprazne tezge i veći broj onih koji, u odnosu na malobrojne kupce, samo razgledaju. 

Razloga za to je više. Jedan od njih je hladnoća koju najviše osjete prodavci. Topla odjeća i topli napici, jedini su im spas od hladnoće.

Kako se prodavci bore sa hladnoćom provjerila je naša Danka Savić.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()