Poznato zdrvatsveno stanje povrijeđenih kod Trebinja

Rašević je rekao da se pacijent koji je zadobio prelom butne kosti nalazi na intenzivnoj njezi

17.06.2023. 14:06
  • Podijeli:
autobus trebinje 03 ustupljena fotografija-648d6ca5cfedd.webp Foto: Ustupljena fotografija

Tri lica koja su teže povrijeđena u saobraćajnoj nesreći kod Trebinja zadobila su prelome butne kosti, kuka, odnosno grudnog pršljena, njihovo zdravstveno stanje se prati i nisu životno ugrožena, rekao je načelnik Odjeljenja za hirurgiju trebinjske bolnice Vlado Rašević.

Rašević je rekao da se pacijent koji je zadobio prelom butne kosti nalazi na intenzivnoj njezi, a ostala dva su prelomima kuka i grudnog pršljena na Odjeljenju za hirurgiju.

On je dodao da su ostali pacijenti lakše povrijeđeni i da se nada da će sutra napustiti Bolnicu.

Saobraćajna nesreća se dogodila oko 6.30 časova u mjestu Dražin Do kod Trebinja, kada je autobus, koji je prevozio radnike Osnovne škole "Georgi Stojkov Rakovski" iz Banjaluke, udario u brdo, a potom u kameni zid.

U saobraćajnoj nesreći poginuli su vozač autobusa i jedan putnik, a u trebinjsku bolnicu primljeno je 13 povrijeđenih osoba.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()