Porušeni kontejneri u Srebrenici: Medvjed haos napravio

Građani u strahu

17.09.2023. 09:57
  • Podijeli:
medvjed_foto_pixabay.jpg Foto: Pixabay

U srebreničkom naselja Panađurište u centru grada jutros su mještani zatekli izvrnute kontejnere i razasuto smeće. Tvrde da to čovjek nije mogao uraditi, jer su kontejneri povezani, a sumnjaju na medvjeda jer već neko vrijeme mještani naselja, u kojem se nalazi i osnovna škola, navode da su vidjeli medvjeda u obližnjoj šumi.

Da problem divljih životinja na području opštine postoji svjedoči i primjer od prije nekoliko dana iz sela Osmače gdje su tri psa ovčara odbranila ovce od vuka koji je upao među stado u vlasništvu mještanina Adila Jahića.

Tri psa su se borila sa vukom i nadvladala ga, a prema riječima očevidaca, vuk je pobjegao povrijeđen, jer nije mogao da se suprotstavi upornim i hrabrim psima.

Lisice se u samom gradu viđaju vrlo često a na društvenim mrežama nedavno je objavljen i snimak lisice viđene ispred same zgrade Opštine Srebrenica.

Osim divljih životinja, građani u Srebrenici se osjećaju ugroženi i velikim brojem pasa lutalica, a nedavno je potpisivana i peticija Opštini jer su počeli i ljude da napadaju.

Povećan broj vukova i drugih zvjeri ne negiraju ni srebrenički lovci, ali se za sada ništa ne preduzima, piše N1.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()