Policajac Damir spasio mače iz šahta na gradilištu tramvajske pruge

Primjer je ovo djelovanja policije u zajednici koji je za pohvalu, te upućujemo čestitke humanom policajcu Damiru i njegovim kolegama

23.08.2023. 14:30
  • Podijeli:
Damir_mace_Sarajevo Cropped-64e5d775e3d6b.webp Foto: Radiosarajevo.ba

Lijepu sliku zabilježili smo jutros kod sarajevske Tehničke škole. Iako su jutarnje gužve, a vozači nervozni zbog radova i brojnih saobraćajnih ograničenja, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo bili su u humanoj misiji.

Naime, policajac Damir, pripadnik Jedinice za saobraćaj Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, koji je regulirao saobraćaj kod sarajevske Tehničke škole i Ambasade Sjedinjenih Američkih Država (SAD) napravio je divnu gestu i spasio prelijepo mače iz šahta u ovom izuzetno prometnom dijelu grada.

“Dok su regulisali saobraćaj, a u vezi rada na pruzi kod Tehničke škole, policajci su čuli mače u šahtu te su ušli u isti i nakon pola sata ga uspjeli izvući”, kazao je novinaru Radiosarajevo.ba građanin koji se u to vrijeme našao u blizini.

Primjer je ovo djelovanja policije u zajednici koji je za pohvalu, te upućujemo čestitke humanom policajcu Damiru i njegovim kolegama.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()