Pitali smo poznate - gdje ove godine planiraju na ljetovanje?

Halid Bešlić, Edo Maajka, Amel Ćurić i drugi, za portal UNA o planovima za odmor

04.07.2023. 17:22
  • Podijeli:
beach-1836467-1920-plaza-more-letovanje-pixabay.jpg Foto: Pixabay

Kalendarski, ljeto je nastupilo prije nekih 15 dana, međutim veliki broj  ljudi već uveliko je na odmorima, društvene mreže su zatrpane plažama, egzotičnim destinacijama...

Portal UNA pitao je poznate gdje planiraju ići ove godine, da će im ovo ljetno biti radno i hoće li naći vremena za odmor.

I dok će neki ljeto provesti radno, neki su već na odmoru.

Većina kaže da će im ovo ljetno biti radno, ali da će pronaći i vrijeme za odmor u krugu porodice.

Amel Ćurić, bh, muzičar portalu UNA javio se iz Turske.

Kaže da je već na odmoru i to u Antaliji sa porodicom. Poručuje da će pored odmora ovog ljeta biti i posla.

Edo Maajka kaže za portal UNA da neće nigdje na odmor.

“Dosta radim. Imam koncerte, a idem i u školu. I hvala bogu ove škole ima i ljeti”, kaže Edo, te objašnjava da je to Akademija u Zagrebu i da je to škola produkcije i sound inžinjeringa.

“To me zanima i vezano je za ono što radi. Nema vremena za odmor, ali se radi ono što  se voli. Meni je odmor samim tim što nema dječije škole. Nema veći stres u mom životu od toga”, kaže Edo.

Ističe da nastupa po cijelom regionu po festivalima, u Hrvatskoj, Bosni, Sloveniji i Srbiji.

Mario Knezović, frontmen grupe “Zoster” za portal UNA kaže da nastupaju ovog ljeta.

“Radnim danima odmaramo, a vikendom sviramo. Svaki vikend imamo svirku, a poslije ljeta, imaćemo koncert u Sarajevu. Naći će se vremena i za odmor u toku sedmice između vikend nastupa”, kaže Mario.

Muzička legenda Halid Bešlić  za portal UNA kaže da će mu ovo  ljeto biti radno.

“Imaću nešto malo  odmora nekih sedam dana, familijarno.  Biće to negdje na  Jadranu, malo ćemo do mora s porodicom”, kaže Halid.

Davor Sučić (Sejo Sexon), forntmen grupe "Zabranjeno pušenje" za portal UNA kaže da će biti vremena i za odmor.

"Ja sam vam na Pelješcu, dole mi je familija po mami. mi smo na simpatičnom i egzotičnom mjestu Trpanj, pa onda kolik odana uhvatim, uhvati, Familija mi je dole, a ja 'skakućem'. Odmor je počeo, ali znate i sami zadnjih godina to funkcioniše tako da se preko ljeta radi najviše Festivala i najviše je posla. Tako da se ne može pohvaliti nekim velikim odmorom. Nekad se potrefe termini, ove godine ću  imati 20 dana, što je veliki uspjeh", kaže Sula.

Najavljuje i koncert u Sarajevu.

"27. jula smo na Live Stage na Skenderiji pa bujrum", kazao je Sejo Sexon.

 

 

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()