Ovako bi trebala izgledati nova dvorana u Srebrenici

Vrijednost projekta je 5 miliona KM

16.12.2022. 13:52
  • Podijeli:
dvorana_srebrenica - esrebrenica-639c69f7a146d.webp Foto: esrebrenica

Još jedan idejni projekat za izgradnju sportske dvorane u Srebrenici je završen i poznat široj javnosti. Iako nije bilo jasno definisano da li će dvorana i bazen biti jedan objekat, prema ovim informacijama urađen je projekat i idejni projekat za sportsku dvoranu.

Za RTV Srebrenica načelnik ove opštine Mladen Grujičić govorio je o ovm projektu gdje je objedinio dvoranu i bazen.

“Građani će moći da vide izgled te sportkse dvorane sa zatvorenim bazenom. Projekta ćemo poslati na adresu Vlade RS koji će finasirati projekat izgradnje sportske dvorane”, rekao je Grujičić 1. decembra za lokalni radio.

Vrijednost projekta je 5 miliona KM, a sredstva su obećana od Vlade Republike Srpske. 2016. godine objavljen idejno projekat za sportsku dvoranu, navodi esrebrenica.

Bivši načelnik Ćamil Duraković je 2016. godine objavio idejni projekat dvorane koja je trebala da bude kapaciteta 600 mjesta, a čija je izgradnja trebala početi krajem te godine.

Iako je prvobitno najavljena lokacija na igralištu, pored srednje škole, od toga se odustalo, a godinama se priča o lokaciji u naselju Baratova.

Grujičić je nedavno u gostovanju na jutarnjem programu RTRS rekao da bi ovaj projekat trebao da se realizuje naredne godine. Nakon dvorane pričalo se i o aqva-parku, wellnes centru, a projekte je trebalo da podrži Turska razvojna agencije (TIKA).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()