Objavljene šokantne fotografije gornjeg toka rijeke Neretve: "Ubijanje je počelo"

Njegovi pratioci su ostavili na desetine komentara u kojima izražavaju svoje nezadovoljstvo

03.10.2023. 22:15
  • Podijeli:
Neretva_foto_FB Cropped-651c6d45b736a.webp Foto: Facebook/Hitko Hadziosmanovic

Vlasnik prve rafting agencije na Neretvi Muhidin Hadžiosmanović Hitko objavio je šokantne fotografije Neretve u Glavatičevu.

"Ovako jutros izgleda ljepotica Neretva na Ban Viru u Glavatičevu. Ubijanje rijeke koja je po nekim stvarima jedinstvena u svijetu je počelo", napisao je Hitko uz dvije fotografije.

Njegovi pratioci su ostavili na desetine komentara u kojima izražavaju svoje nezadovoljstvo.

"Katastrofa izazvana umno poremećenih osoba", "Ne mogu da vjerujem da je nestala ona tirkizna kristalna voda", neki su komentarisali dok su drugi upozorili na srž problema:

"Rekao je davno Sadi Čemalovic da se u gornjem toku Neretve ne bi smjela graditi brana jer bi mogla izazvati katastrofu i da bi u slučaju havarije ispred nje trebala biti takozvana gumena brana koja bi primila prvi udar vode. Ne daj Bože da dođe do toga. Ovu sam izjavu davno pročitao a da li je to tako valjda imamo stručne osobe", napisao je jedan korisnik Facebooka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()